Se cauta experti specializati in Managementul Timpului si al Cauzelor

Consiliul Superior al Magistraturii, in calitate de promotor de proiect, implementeaza in parteneriat cu Scoala Nationala de Grefieri, Consiliul Europei si Administratia Naþionalã a Instantelor din Norvegia proiectul „Asistentã pentru consolidarea capacitãtii sistemului judiciar din Romania de a face fatã noilor provocãri legislative si institutionale”, finantat in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian.  Proiectul are ca obiectiv general consolidarea capacitãtii sistemului judiciar roman cu privire la aplicarea noilor coduri, prin dezvoltarea unui plan de pregatire si a unor instrumente adecvate menite sa ofere formare profesionala continua, sa dezvolte ghiduri de formare si materiale didactice pentru magistrati si alte categorii de personal din sistemul judiciar.

In consecinta, in perioada septembrie 2014 – iunie 2015, se vor organiza 10 actiuni de formare in domeniul Managementului Timpului si al cauzelor. Actiunile vor dura 2 zile si se vor avea in vedere 30 de formatori si SNG si 160 de grefieri in functie.

Conform anuntului, CSM, prin Scoala Nationala de Grefieri, doreste selectarea a 6 experti specializati in Managementul Timpului si al Cauzelor.

Toate informatiile cu privire la inscriere si participare sunt disponibile pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii.

Documentele se pot transmite pana la data de 06 august 2014, inclusiv. Interviurile sunt estimate a se desfasura in zilele de 7 si 8 august 2014.
Sursa: www.CSM1909.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: