Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. Cea de-a IX-a ediţie va avea loc pe 24 octombrie 2013, în Poiana Braşov.

untitledAcest eveniment organizat de Oameni şi Companii şi portalul Administratie.ro, care a căpătat o mare notorietate de-a lungul anilor, şi-a propus să scoată în evidenţă eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, să premieze iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.
La Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro din acest an sunt aşteptaţi să participe numeroşi lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european.

Lasă un comentariu